Onze diensten

  1. Home
  2. Onze diensten
Filter

01Bekijk het vijveraanbod in uw buurt

Karpervijvers.be, verleent u hierbij graag toegang tot onze website en heeft als doel alle vijvers in uw omgeving in kaart te brengen, wij publiceren listings, blogs, vlogs, recepten, informatieve teksten, afbeeldingen en andere materialen die door karpervijvers en derden zijn aangeleverd. Karpervijvers behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling. De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. En heeft als doel eindelijk eens een globaal overzicht te krijgen over het vijveraanbod.

02Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendommen betreffende deze materialen liggen bij Karpervijvers.be en haar gebruikers. De inhoud van de Website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen. Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal. De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. En heeft als doel eindelijk eens een globaal overzicht te krijgen over het vijveraanbod.

03Voordelen voor de gebruiker

Op deze site kan je heel wat karperwateren vinden in jouw buurt. Met de juiste en correcte informatie. Het open platform biedt de gebruikers de mogelijkheid om de contents te wijzigen of informatie aan te passen. Zo blijft alles netjes up-to-date. Iedere locatie heeft een gedetailleerde routebeschrijving van bij jouw thuis tot aan het water. In de toekomst zouden we graag nog meer locaties toevoegen aan deze map evenals een extra pagina per locatie met meer info over het water zelf, het karperbestand op het water, dieptes en zoveel meer. Hier kan jij aan mee helpen als je dat graag wilt. Dus voeg je favoriete vijver toe..

04Beperkte aansprakelijkheid

Materialen van op de de Website worden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid aangeboden. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Karpervijvers. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Karpervijvers oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Karpervijvers zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Help ons eindelijk een zo sluitend mogelijk overzicht te creëren van alle wateren in onze buurt.

Zoek en bezoek interessante viswateren. Voeg nieuwe vijvers toe en deel uw ervaringen met vrienden. Simpel

Toevoegen vijver
Translate »