Karpervissen onderwater beelden fail, Carp fishing fails underwater footage.GEEN VIS GEVANGEN!
LET OP: Sommige stukken is de video versneld en kan je doorheen skippen als het te lang duurt. Maar ik heb geprobeerd zoveel mogelijk mooie beelden te gebruiken
In deze video beginnen we met een grote pier als aas. De karpers zijn wel geïnteresseerd maar lijken voorzichtig. als 2e aas gebruiken we een aardbei. Het is vreemd dat de karpers opeens ver uit de buurt blijven van een aardbei wat ik zelf erg vreemd vind of misschien is het toeval. Verder nog een aantal fails van het onderwatervissen. Bedankt voor het kijken
Tot de volgende video
Gr RealfishingNL
——————————————————————————————————-
421/5000
NO FISH CAUGHT!
PLEASE NOTE: Some parts of the video are speeded up and you can skip through it if it takes too long. But I tried to use as many beautiful images as possible
In this video we start with a large pier as bait. The carp seem interested but seem careful. as a 2nd bait we use a strawberry. It is strange that the carp suddenly stay far away from a strawberry which I find very strange or maybe it is a coincidence. Furthermore, a number of fails of underwater fishing. Thanks for watching
See u in the next video
Free RealfishingNL

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »