Team Korda in actie: Vissen op een klein riviertje - Kevin DiederenHet niet helemaal weten wat te verwachten is een van de leuke dingen aan het vissen op een nieuw water. En dat is dan ook de motivatie voor Kevin Diederen om te gaan karpervissen op diverse stukken van een voor hem nieuw riviertje. Op het rustige platteland bevist Kevin tijdens twee korte dagsessies op verschillende stekken in de hoop tegen een paar mooie karpers aan te lopen. Maar wat zwemt er eigenlijk op het water? Op de vele beken, stroompjes en kleine riviertjes die de lage landen rijk zijn is het steeds weer een verrassing waar je tegen aan loopt. Wat zal er in het landingsnet van Kevin terecht komen?

In de “In Actie” playlist van het Korda Benelux Karpervissen TV tref je video’s waarbij we met onze ervaren teamleden naar de waterkant trekken. We volgen hun tijdens vissessies op de meest uiteenlopende wateren. Je kijkt mee over de schouder terwijl ze hun best doen om mooie karpers te vangen en “tussen de regels door” handige informatie te geven.

Volg ons op:

Instagram:
Facebook:
Web:

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »