VLOG - Succesvol vissen op GROTE KARPER in Frankrijk op Le Taillis des Landes met Bianca & Lizette!Begin maart 2020 waren Lizette, Bianca en de hondjes van harte welkom voor een welverdiende week karpervissen in Frankrijk op het betaalwater Le Taillis des Landes. Eigenaar Thierry en zijn vrouw Nadine zijn bijzonder gastvrij en hebben ervoor gezorgd dat de 4-persoons stacaravan aan het water volledig tot de beschikking stond van de dames. Als één van de eerste gasten van dit visjaar waren de vangsten uitstekend, er kwamen veel karpers én grote karpers op de mat… en bovenal is er genoten van de prachtige omgeving, mooie accommodatie en de vele dieren op het domein. Le Taillis des Landes is hiermee perfect geschikt voor een ontspannen karpervisvakantie!

Meer informatie over het betaalwater vindt u op

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »