Korda Benelux Karpervissen Masterclass V1: Groot Water - Daniel Takken & Bart van BezouwAls er iets is dat bij een merendeel van de karpervissers tot de verbeelding spreekt dan is het wel groot water. Openbare meren van echt groot formaat zorgen voor tal van uitdagingen waar je als karpervisser mee geconfronteerd zal worden.

In deze Masterclass video delen Daniel Takken en Bart van Bezouw hun jarenlange ervaring met het vissen op grote wateren in binnen en buitenland. Terwijl ze dit doen kijken wij over de schouder mee tijdens een meerdaagse sessie op een uitgestrekt water in het noorden van Nederland.

Van het uitvaren en gebruik van boten tot en met de rigs en aas komen aan bod. Zo weet je met welke boilies ze aan de slag gaan, hoe ze een gevlochten hoofdlijn in zetten en welke keuzes zij allemaal maken om uiteindelijk succesvol te zijn op groot water in zowel eigen land als bijvoorbeeld Frankrijk.

Volg ons op:

Instagram:
Facebook:
Web:

De missie van Korda is om jou te helpen meer vis op de kant te krijgen. Samen met ons team gepassioneerde vissers ontwikkelen we daarom innovatieve en kwalitatieve producten. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen. Heb jij feedback, vragen of opmerkingen over deze producten? Of input voor de video’s die wij speciaal voor dit YouTube kanaal zullen maken? Laat het ons dan zeker weten!

source aangeboden door karpervijvers.be

Translate »